Dianne

“Ik wil dat mensen mijn glimlach als het ware door de telefoon heen horen.” –  Dianne de Geus

De kick van mooie gesprekken

Sinds 2002 runt telemarketeer Dianne de Geus hèt telemarketingbureau voor het MKB: R&D TeleBusiness. Ze houdt van het afwisselende werk, het contact en de kick van geslaagde gesprekken.

Enthousiasme

Dianne: “Ik vind het superleuk om met mensen te praten. Daar word ik enthousiast van. En dat voelt een ander ook - óók tijdens een telefoongesprek.

Bij R&D TeleBusiness staan betrokkenheid en kwaliteit centraal. Want dat levert èchte gesprekken en mooie resultaten op. Voor ons team dus geen strak gescripte telefoongesprekken of bulkwerk; maatwerk vind ik belangrijk.

En ja, soms betekent dit dat ik een opdracht afwijs. Bijvoorbeeld omdat er geen klik is met een opdrachtgever. Of omdat ik niets heb met een bepaalde markt. Ik wil graag oprecht enthousiast kunnen zijn tijdens mijn werk. Omdat ik weet dat dat werkt!”

Business-to-business

Dianne woont, werkt en leeft in Duiven. Ze heeft als sociaal-actieve ondernemer inmiddels een groot netwerk opgebouwd in de Liemers. Dat netwerk zet ze - als bruggenbouwer - waar mogelijk in tijdens haar werk.

Dianne: “Het is heerlijk als je elkaar kunt helpen groeien. Ik vind het mooi dat ik bij zoveel ondernemers een kijkje in de keuken mag nemen. En dat ik tijdelijk een verlengstuk van hun bedrijf kan zijn. Business-to-business bellen past gewoon helemaal bij mij.

Ik geloof daarbij echt niet in wonderen. Maar wel in bijzondere resultaten.”

Wilt u meer weten over R&D TeleBusiness? Bel ons gerust: 0316 28 11 44

Top