Op een rustige en vrolijke manier maakt Dianne écht contact. Met haar innemende telefoonstem vist ze met succes naar prospects voor ons accountteam.

Dianne, is een vrolijke dame die zich als geen ander kan verplaatsen in haar gesprekspartners. Hierdoor legt ze telefonische contacten met personen op sleutelposities die voor andere onbereikbaar blijven. Door haar stem in te zetten voor uw projecten neemt ze u werk uit handen en kunt u zich met goed gevoel op uw hoofdtaken richten.

Met haar vriendelijke stem, gecombineerd met haar aanstekelijke lach, weet Dianne de Geus op een professionele, enthousiaste en natuurlijke manier mensen naar haar te laten luisteren én te overtuigen.

Dianne is een van de weinige telemarketeers die het vermogen heeft om op een natuurlijke manier mensen naar haar te laten luisteren. Zij heeft het talent om je te triggeren zodat je het nog leuk vindt ook.

Dianne heb ik leren kennen via mijn zus Marian Hettelaar van MH Design. Marian werkt al samen met Dianne voor haar bedrijf MH Design, en is blij met Dianne haar aanpak. Door deze prettige samenwerking heeft Dianne diverse afspraken kunnen maken voor MH design en daar zijn mooie opdrachten uit voort gekomen. Ik had hierdoor al grote verwachtingen voordat ik nog maar 1 woord met Dianne gesproken had. Nou ze zijn uitgekomen! Dianne is een vrouw die er helemaal voor gaat. Ze leeft zich helemaal in in de bedrijfsfilosofie, de apparatuur en de specifieke klanten. Dianne gaat professioneel te werk heeft een vriendelijk duidelijke stem, en een goed verhaal tevens blijft Dianne zonder irritant te worden de klanten steeds weer benaderen. Hierdoor is zij belangrijk voor mijn bedrijf Endo Reparatur Service, Dianne neemt mij veel werk uit handen zodat ik mij volledige kan focussen op mijn klanten.

InkoopMeesters werkt al enige tijd samen met Dianne voor het evalueren van onze dienstverlening. Door de vrolijke en open benadering van Dianne praten onze klanten gemakkelijk tegen haar. Ook een onverwacht telefoontje wordt zo nooit als vervelend ervaren. Als we een vraag hebben aan Dianne kunnen we snel met haar schakelen en afspraken maken. Dianne is een leuk persoon om mee samen te werken.

Top